TeinMiere

Photography - Bandung

11 reviews

Category Photography

Budget Starting from IDR 6.000.000

Address Jl. Bengawan No. 72, Cihapit, Kec. Bandung Wetan, Kota Bandung, Jawa Barat 40114

website www.teinmiere.com

facebook teinmiere

instagram teinmiere

email hi@teinmiere.com

Phone 08112287000

whatsapp +628112287000

Reviews of TeinMiere

adriani_hl

Working with Teinmiere was so much fun, and the result we got is beyond our expectation.

We know Joe and Deden way back before they joined Teinmiere. We feel a good chemistry with them back then, so when we were planning to have our post wedding photoshoot, we contacted them, and got a booking (famlily package). The concept we were going with was “Natural and Candid”, because we want the photo to capture the real us. The session was fun, light, and easy, and we can just get into the moment. The result was delivered fast through cloud file sharing and they are beyond ordinary.

Thanks to Joe and Deden, we had a fun session and stunning pictures to immortalize our happy moments.

Nadiah Suci

Seneeeeng bgt bisaberjodoh sama tein. Sepanjang acara hujan tp gajadi hambatan samasekali! Malah makin seruuu, timnya totalits, hasilnya cakep. Luvvvv

Terradecia Tsaniya Afina

Fotografer dan videografer terbaik! Bener-bener bisa bikin org yg kaku ga biasa narsis jadi natural dan punya konten foto yg keren. Hahaha! Semua berkat tim TeinMiere yg punya metode sendiri buat berbagai macam klien-klien yg unik-unik. Ga nyesel sama sekali milih Tein jd vendor buat weddingku ☺️

sabrinafeeb

Seru banget kerja bareng teinmiere tuh, berasa kaya keluarga sendiri gak berasa orang asing. Photo dan videonya pun wawww bagus banget!! Suka pokonya. Makasih teinmiere🥰

vidia kamila

dari awal emang pengen bgt sm teinmiere krn ku suka sm tone foto2 nyaa dan ternyata berjodoh! bener2 ga salah pilih krn fun bgt foto2 sm mereka dan hasilnya suka bangettt. big thanks to team teinmiere!